1). 150 grame zahar
2). 150 grame unt
3). 175 grame faina
4). 50 ml lapte dulce
5). 3 oua
6). vanilie dupa gust
7). 180 grame ciocolata cu rom
8). 1 esenta de rom
9). un praf de sare
10). 3/4 pachetele praf de copt stins cu lamaie
Mod preparare :
a). - In 50 ml lapte caldut, topim 150 grame de unt si apoi adaugam si ciocolata. Amestecam bine, nu trebuie sa dea in clocot ci doar sa fie fierbinte sa se poata topi ciocolata, punem si esenta de rom. Il lasam putin la racit .
b). - Mixam ouale cu zaharul, vanilia si praful de sare, adaugam in cateva transe compozitia cu ciocolata si amestecam bine dupa fiecare ! Dupa care adaugam faina si praful de copt stins cu cateva picaturi de lamaie.
c). - Ungem formele cu unt sau ulei si punem cu o lingura crema .Coacem briosele pentru 20 de minute la 180 de grade !
Dupa care le lasam la racit si dupa aceea le scoatem din forme !
Pofta Buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu