vineri, 29 noiembrie 2013

Prajitura Frantuzeasca

Ingrediente foi :
1). 150 g zahăr
2). 150 g margarină
3). 200 g smântână
4). 300 g făină 

5). 2 linguri de cacao
6). 1 praf de copt
Ingrediente umplutura  :
1). 250 g zahăr
2). 150 g nucă cocos
3). 6 albuşuri
Ingrediente Crema :
1). 500 ml lapte
2). 6 gălbenuşuri
3). 1 budincă de vanilie
Mod de preparare :
a).  Laptele se pune la fiert. 
b). Cele 6 galbenusuri se omogeniuzeaza bine cu praful de budinca. 
c). Se adauga in lapte si se fierb pana se ingroasa. 
d). După ce s-a răcit se adauga 250 g unt amestecat cu 250 g zahăr.
Aranjarea prajiturii :
a). Intai se pune o foaie , apoi umplutura de cocos, vişine si stafide !.
b). Se completeaza cu cealalta foaie . Toate acestea se coc la cuptor 20-25 minute.
c). La final, se pune deasupra crema de vanilie şi se pudrează cu capucino sau cacao.


Pofta Buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu