1). 1 litru lapte
2). 10 linguri faina
3). 8 oua
4). 50 g zahar vanilat
5). 300 g zahar tos
6). 250 g unt sau margarina
Mod de preparare :
a). - Asezi untul, zaharul si 5 linguri de lapte pe foc si lasi pana se topeste zaharul.
Dupa ce se raceste adaugi galbenusurile frecate , faina si laptele amestecand tot timpul
b). - Bati albusurile spuma si le incorporezi usor in compozitie, amestecand de jos in sus.
Torni compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.O introduci la cuptor pentru aproximativ o ora !.
Cu 5 minute inainte sa o scoti din cuptor, dai focul mai tare pentru a se rumeni deasupra.
c). - Imediat dupa ce o scoti din cuptor, o pudrezi cu zahar vanilat. O tai cand sa racit complet !
Pofta Buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu